Hall Media

Hall Media har en unik mix av oberoende mediekanaler vars journalistik och berättande når en majoritet av befolkningen i större delen av Småland och Västergötland. Engagerat, ärligt, målinriktat och tillsammans gör vi vårt oberoende berättande tillgängligt på läsarens villkor.

Ett konto för alla Hall Medias nyhetssajter

När du har skapat ett konto på en nyhetssajt som ingår i Hall Media kan du logga in med samma inloggningsuppgifter på alla nedanstående nyhetssajter och appar för att läsa.

Kom i gång

MittMedia

Mittmedia är en av Sveriges ledande lokala mediekoncerner, där 28 dagstidningar, ett tjugotal nyhetssajter, appar och gratistidningar ingår. Koncernen omsätter ca 2,2 miljarder och har idag ca 1300 medarbetare.

Ett konto för alla Mittmedias nyhetssajter

När du har skapat ett konto på en nyhetssajt som ingår i Mittmedia kan du logga in med samma inloggningsuppgifter på alla nedanstående nyhetssajter och appar för att läsa.

Kom i gång

Norran

Norran är en fristående dagstidning med säte i Skellefteå, som främst bevakar den norra delen av Västerbotten. Fokus ligger på sport, näringslivsbevakning och granskande journalistik.

Kom i gång

Sörmlands Media

Sörmlands Media levererar lokal journalistik via morgontidning, gratistidning och nyhetssajter i utgivningsområdet Sörmland. I Sörmlands Media ingår titlarna Eskilstuna-Kuriren, Strengnäs Tidning, Katrineholms-Kuriren, Södermanlands Nyheter och sajterna ekuriren.se, kkuriren.se och sn.se.

Ett konto för alla Sörmlands Medias nyhetssajter

När du har skapat ett konto på en nyhetssajt som ingår i Sörmlands Media kan du logga in med samma inloggningsuppgifter på alla nedanstående nyhetssajter och appar för att läsa.

Kom i gång

VK Media

VK Media ger dig nyheter från hela Västerbotten och Umeå med fokus på lokal journalistik, granskningar och förströelse. I VK Media ingår titlarna Västerbottens-Kuriren, Folkbladet Västerbotten, Affärsliv24, Lövenappen och gratistidningen Totalt Umeå.

Ett konto för alla VK Medias nyhetssajter

När du har skapat ett konto på en nyhetssajt som ingår i VK Media kan du logga in med samma inloggningsuppgifter på alla nedanstående nyhetssajter och appar för att läsa.

Kom i gång