Frågor och svar

Här får du svar på de vanligaste frågorna. Du är självklart välkommen att kontakta din kundtjänst hos den tidning där du har köpt din prenumeration om du har fler frågor eller behöver hjälp. Information och kontaktuppgifter finns på respektive nyhetssajt.

Vilka nyhetssajter och appar kan jag få tillgång till?

I samarbetet ingår alla nyhetssajter inom medieföretagen: Hall Media, Sörmlands Media, VK Media, Mittmedia och Norran. Tillsammans ger vi dig tillgång till 40 nyhetssajter och appar i nästan hela Sverige. Till varje nyhetssajt finns även en app. Du laddar ned den app du vill ha tillgång till via App Store eller Google Play. E-tidningar ingår inte.

Här ser du vilka nyhetssajter du kan få tillgång till

Vad kostar det för mig?

Är du redan kund ingår tjänsten kostnadsfritt i din prenumeration. Saknar du en prenumeration behöver du köpa en prenumeration, från 99 kr i månaden. Gå in på valfri nyhetssajt och köp en prenumeration.

Om jag redan är kund, hur gör jag för att komma åt material på en annan sajt?

För att ta del av alla artiklar på en annan nyhetssajt, än den du redan är kund hos, behöver du skapa en inloggning på den valda nyhetssajten. Välj den nyhetssajt du vill ha tillgång till, registrera dig med samma e-post som du har på din ordinarie nyhetssajt och välj ett lösenord. Klart!

Kom i gång

När du har skapat ett konto på en nyhetssajt som exempelvis tillhör Hall Media kan du logga in med samma inloggningsuppgifter på alla Hall Medias nyhetssajter för att läsa. E-tidningar och kundklubbar ingår inte.

Varför behöver jag skapa flera konton?

Det beror på att användarvillkoren kan skilja sig mellan koncernerna. Du behöver godkänna dessa villkor innan du kan ta del av materialet. Vi ser naturligtvis över detta för att hitta en lösning för att du ska kunna logga in med ditt ursprungliga konto - utan att på nytt behöva skapa ett till konto.

Vilka inloggningsuppgifter ska jag använda när jag skapar konto på en annan nyhetssajt, än där jag köpt min prenumeration?

Du registrerar samma e-postadress som du använder för att logga in på din ordinarie nyhetssajt. Välj sedan ett lösenord, minst sex tecken. Du kan använda samma lösenord som du har på din ordinarie nyhetssajt.

Jag har problem att skapa konto på andra nyhetssajter - vad gör jag för fel?

Har du problem att skapa ett konto kontaktar du din kundservice. Tänk på att du behöver registrera samma e-post som du använder när du loggar in på din ordinarie nyhetssajt. När du har skapat ett konto, som ingår i ett medieföretag kan du logga in med samma inloggningsuppgifter på alla nyhetssajter och appar som ingår i det medieföretaget.

Vad gör jag om jag behöver hjälp?

Kontakta din kundtjänst hos den tidning där du har köpt din prenumeration. Du hittar våra kontaktuppgifter nedan.

Hall Media
Kundcenter 036-30 40 50
kundcenter@hallmedia.se

MittMedia
Kundcenter 010-709 70 00
digitalsupport@mittmedia.se

Sörmlands Media
Kundservice 010-155 10 21
kundservice@sormlandsmedia.se

VK Media
Kundservice 090-17 61 90
kundservice@vkmedia.se

Norran
Kundservice 0910-577 00
kundservice@norran.se